Каква е ползата за вас от този блог?

Ако сте прочели първата ни публикация в този блог, "Каква е нашата мисия", навярно ви стана ясно, че според нас, за да бъде животът на човек изпълнен със здраве, благополучие и осъзнатост, е нужно да бъде осъзната тясната връзка между човека и природата. И не само да бъде осъзната, но и човек да се отдаде на нея. Ако все още не сте прочели първата ни публикация  може да го направите ТУК.
Когато говорим за природа, ние нямаме предвид само природата на нашата планета, като гори реки, океани и т.н. , а по-скоро взимаме под внимание цялата Вселена 
Според нас, както и според много астролози, за да разберем напълно тайните на Вселената и природата, трябва да се концертираме върху две основни сили - това са гравитацията и движението - двете сили, властващи както в открития космос, така и в нашите физически тела.
Заедно гравитацията и движението образуват орбити. Както знаем движението на Земята около Слънцето е в орбита,  движението на Луната около Земята също е в орбита. Дори и най - малките частици в нашето тяло - атомите, също са с орбитална система, наподобяваща на нашата Слънчева система. 
Знаете ли, че ако орбитата на Земята се промени дори съвсем малко, животът на планетата - такъв, какъвто го познаваме, ще изчезне завинаги? 
Но каква е символиката на орбитите? Защо те са толкова важни и защо всички тела във Вселената се движат в орбити?
Тук на Земята процесите в природата, които са свързани с орбити, наричаме цикли. Най- простият пример, който можем да дадем, е смяната на деня и нощта, която се случва само и единствено, заради въртенето на Земята около собствената ѝ ос. Менструалният цикъл при жените, както и приливите и отливите, свързани с движението на Луната . Смяната на сезоните пък се случва благодарение на движението на планетата ни около Слънцето. Животните имат размножителен период, който е винаги в едно и също време. Дърветата се разлистват винаги по едно и също време.  Предполагаме, вече разбрахте, че според нас най - голямата тайна на природата е цикличността ѝ и нейната зависимост от движението на всички тела в нашата Слънчева система и Вселената . Ако човек иска да разкрие тайните на Вселената, то той трябва добре да познава циклите в природата, защото те са ясно отражение на всичко, което се случва във Вселената в този момент .
И ако човек иска да бъде истински осъзнат , здрав и щастлив , той трябва да е в синхрон с природните цикли .
Е , каква е ползата за вас от този блог?
Вие искате нестихващо щастие , но за да го постигнете трябва да сте в синхрон с природата. А този блог е точно за това , тук вие ще откривате достъпна и разбираема информация, ще черпите мотивация, ще откриете практики за себепознание и самоусъвършенстване ,който лесно ще прилагате във вашето ежедневие.
Тук ще откриете много различни гледни точки, който ще ви позволят да експериментирате и да избирате това което работи най-добре за вас, от вас се изисква само да държите умът си отворен, така ще преоткриете себе си и ще се развивате в темпо и по-начин който вие сте си избрали , а ние ще сме тук ако имате каквито и да е въпроси , затруднения или просто искате да споделите своя опит :) 
Така че ако вие сте човек , който иска да изживее живота си в пълният му потенциал абонирайте се за нашия блог , за да не пропуснете нито една публикация.Помнете , че дори само 1 изречение може да разкрие нови светове пред вас :)

По-стара публикация По-нова публикация


Оставяне на коментар