Каква е нашата мисия?

Изобилен, природен ум

   Щастие + Здраве + Благополучие = Човека + Природата

"Какво искам от живота?" със сигурност е въпрос, който поне веднъж, всеки от нас си е задавал. Отговорите може да варират от здраве, семейство или пари до световен мир, спиране на климатичните промени и т.н. Всички ние искаме, желаем. Желанието е основното средство, чрез което се придвижваме напред в живота. Но какво се случва, когато задоволим някое наше желание? Пожелаваме нещо друго, разбира се. С всяко следващо желание мислим, че ще се почувстваме по-щастливи и по-удовлетворени. И сякаш се получава, но за много кратко време.
Започваме да имаме нужда от още нещо и още нещо. В един момент достигаме до заключението, че сякаш нищо не е достатъчно, за да запълним огромната празнина, която чувстваме в себе си - имаме чудесно семейство,здрави сме, имаме финансови възможности, за да осигурим преживяването си, пътуваме често, срещаме се с приятели и близки, но нещо просто липсва.
Уравнението малко по горе ни дава отговора. Едната липсваща част сте именно вие - вашето истинско АЗ, вашата еволюирала и необременена от материалния свят версия. Версия, от която блика любов, радост и щастие. Версия, изваяна чрез спокойствие, мир и търпение.Версия, чието развитие, е непременно и задължително подкрепено от природата.
Природата е нашия истински дом, мястото, където сме естествено спокойни, щастливи и вечно заредени с енергия. Мястото, където сме най-здрави и дълголетни.
Ако искаме да развием нашия пълен потенциал и да изживеем живота си по най-добрия възможен начин, несъмнено трябва да превърнем природата в най-добрия ни приятел.
Е, каква е нашата мисия?
Ние определено искаме да усетим и изпитаме целия потенциал на това съществуване и използваме силата на природата по всички възможни начини. Имаме силното и пламенно желание да споделим опита си с вас, да се учим едни от други и заедно да продължаваме да изследваме дълбините на човешкото същество и необятната природа.

По-нова публикация


Оставяне на коментар